Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Very Annoying


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 nowstopwhining

nowstopwhining

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:39 AM

Posted 08 February 2007 - 03:45 PM

I am so stumped. Ok heres my problem I can open and run my antivirus program which is avgfree. I open and run that and it detects nothing. my problem is when I try to open my spyware removal tools...they close almost instantly by themselves. I wanted to reinstall my spyware removal tools so I tried going to the site...that also closes almost instantly...I then tried googling a differant spyware tool and as soon as I started to google search it closed my browser again...I dont understand what is going on or how it could even happen its driving me crazy though. oh yes and I can use the internet normally and no other programs have this problem...only adware/spyware related websites or programs close.

Edited by nowstopwhining, 08 February 2007 - 03:46 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:11:39 PM

Posted 08 February 2007 - 05:12 PM

I suggest you post a HijackThis log for examination.
A member of the HijackThis Team will walk you through, step by step, how to disinfect your computer.

Once you post your log, don't make any changes to your system, as that could change the results of the posted log, making it more difficult to properly clean your system.


Read Preparation Guide for use before posting a HijackThis Log.
Please read, and follow, all directions carefully!!!

If the steps, prior to the posting of a HijackThis log don't eliminate the problem:

Then, run a log, and post it in the HijackThis forum, >at this link<.
Do not, post it in this topic.
Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
It may take a while to get a response, because the HJT Team are very busy. Please, be patient, as these people are volunteers. They will help you, as soon as possible.

NOTE:
Once you have made the post, please, DO NOT make another post in the HJT forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might assume someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users