Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot Find Server Problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 robbyv17

robbyv17

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:49 PM

Posted 05 February 2007 - 02:17 PM

Hi guys, I'm new to this board and I will admit that I know very little when it comes to computers. Basically, my problem is that when I am trying to connect to this specific website (myspace.com), I get a message saying "The page cannot be displayed." This started happening 3 days ago. My internet works fine except for that website. I know that it's not myspace that is messing up because I have been on it on other computers since then. Any help would be greatly appreciated. Thanks.

Robby

Moderator Edit: Moved topic to more appropriate forum. ~ Animal

Edited by Animal, 05 February 2007 - 05:55 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:49 AM

Posted 06 February 2007 - 04:42 AM

A number of issues could be at hand :

1) Which version of Java do you have ( CONTROL PANEL SOFTWARE and look for Java entries)

2) Which browser do you use?

3)To rule out any malware issues you might want to consider to run this online test Internet Explorer required!!

Please post back any esults

#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:09:49 PM

Posted 06 February 2007 - 05:20 AM

If you're using IE, have you tried putting the site in your Trusted sites zone:
Open Internet Explorer.
At the top click Tools.
Select Internet Options.
Click the Security tab.
Click the Trusted sites icon.
Click the Sites... button.
Where it says Add this Web site to the zone:, type in the URL of the site you want to add.
Click the Add button (do this for all the sites you want to add).
Click the OK button.
Click Apply.
Click OK.

See if one of these helps:
Can't Access Secure Sites, Browser won't connect
Error message: The page cannot be displayed
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#4 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:08:49 PM

Posted 06 February 2007 - 11:10 AM

Just noticed that this question was posted twice.
See the other Thread "Cannot Find Server Problem" Here.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#5 robbyv17

robbyv17
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:49 PM

Posted 06 February 2007 - 07:28 PM

Yeah, thanks a lot guys. I realized that I didn't post in the appropriate place and I couldn't figure out how to delete it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users