Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Tuneup Registry Entries


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 gidget

gidget

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:38 PM

Posted 03 February 2007 - 06:55 PM

I keep getting these same errors when I run my TuneUp Utilities and was wondering if they are of any concern...when I fix them they keep coming back...what is all this?

CHROME
------
The key HKEY_CLASSES_ROOT\CHROME\shell\open is incomplete because the subkey Command is missing. For this reason, the action Open does not work for this file type.


URL:Gopher Protocol
-------------------
The key HKEY_CLASSES_ROOT\gopher\shell\open is incomplete because the subkey Command is missing. For this reason, the action Open does not work for this file type.


URL:HyperText Transfer Protocol
-------------------------------
The key HKEY_CLASSES_ROOT\http\shell\open is incomplete because the subkey Command is missing. For this reason, the action Open does not work for this file type.


URL:HyperText Transfer Protocol with Privacy
--------------------------------------------
The key HKEY_CLASSES_ROOT\https\shell\open is incomplete because the subkey Command is missing. For this reason, the action Open does not work for this file type.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:01:38 AM

Posted 03 February 2007 - 07:12 PM

Beofre you used the tune up utilities did you back up your registry? If not please do the following :
Go to START RUN type sfc /scannow and have your CD ready available.

Here is an excellent tutorial on that subject.

#3 gidget

gidget
  • Topic Starter

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:38 PM

Posted 03 February 2007 - 07:26 PM

Thanks for your help!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users