Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Computer Won't Even Boot Up...


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 onetime

onetime

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:39 PM

Posted 01 February 2007 - 10:44 PM

So, I posted here a while back, posted a HiJack This log but nothing could be done. Anyways, the problem now is that I can't even turn my computer on now. The last thing that happened was the that the mouse stopped responding, so I turned the computer off. It tried to boot up, but it was all glitchy and unreadable. Then it turned off itself. Since then, I haven't been able to get it running at all. Any advice?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,962 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:03:39 AM

Posted 01 February 2007 - 11:01 PM

How do you know that nothing could be done? You haven't had a response to your HJT log yet. If you haven't had a response there in a couple more days, paste in the link to your HJT thread in a response to this thread: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic14717.html

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript

#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:01:39 AM

Posted 01 February 2007 - 11:18 PM

If you haven't had a reply to your HijackThis log, by Feb. 2, do as Orange Blossom said, and post a link to your log, as a Reply, to this Topic:
Haven't Had A Reply In Five Days?

A member, of the HJT Team, will help you out.
The HJT Team are very busy. Please, be patient, as these people are volunteers. They will help you, as soon as possible.

You shouldn't make any changes to your system, while your HJT log is posted, as that could change the results of the posted log, making it difficult to properly clean your system.
At this point, the HJT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

I'm closing this topic until you are cleared by the HJT Team.
If, after your log has been cleaned, you still need help, please PM a Moderator and we will re-open this topic.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users