Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ie7 - When I Close A Tab, They All Go!


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Richard93102

Richard93102

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:56 AM

Posted 24 January 2007 - 06:10 PM

Hi,
I have IE7.
When I click on one of the tabs, sometimes all the tabs disappear, leaving me back to my desktop.
This didn't used to happen... any suggestions?
I've run spybot, ad-aware and Norton Int. Sec... they don't show a problem...
Any suggestions?
Thanks!
Richard

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:12:56 AM

Posted 24 January 2007 - 06:25 PM

Have a look thru This Windows article called "Supercharge your Surfing with Tabbed Browsing".
Just to be sure you are executing the process of Tabbed Browsing correctly.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#3 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:12:56 AM

Posted 24 January 2007 - 06:53 PM

A bit more information on this topic;

#1 suspect is the Google toolbar. An uninstall / reinstall may resolve the problem.

Does this happen if you disable all add-ons from IE/Tools/Manage add-ons?
You can also access Manage add-ons from Control Panel/Internet Options/Programs.
You may have an incompatible add-on. See Here for Troubleshooting information
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#4 Richard93102

Richard93102
  • Topic Starter

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:56 AM

Posted 26 January 2007 - 01:45 PM

Hi TMack,
Many thanks for your advice - yep, it was the toolbar add-on...
I have cable internet, which has been playing up, so I installed a dial-up disc... which had a toolbar... Once I disabled the toolbar, all works fine now. :thumbsup:
Thanks!
Richard

#5 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:12:56 AM

Posted 26 January 2007 - 02:21 PM

Glad to hear that all is working again Richard93102!

Thanx for reporting back.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#6 Richard93102

Richard93102
  • Topic Starter

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:56 AM

Posted 26 January 2007 - 05:26 PM

Thank you, TMacK! :thumbsup:
R




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users