Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Software malfunction after SP2 install


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jimmyoz

jimmyoz

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:28 PM

Posted 02 January 2005 - 01:38 PM

I installed SP2 4 days ago and every thing is fine....until today I went to use
Delorme Street Atlas 2003 and typed in an address and I got an error box telling me the find function" could not initialize (ISO) error"

Has anyone experienced this?

Thanks,

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Bear

Bear

  • Members
  • 342 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:South East Texas
  • Local time:06:28 PM

Posted 02 January 2005 - 01:48 PM

Looks like you should have read this article HERE before installing SP2. See # 2
Posted Image


My System Specs


Comptia A+, Network + & MCP certified.

#3 jimmyoz

jimmyoz
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:28 PM

Posted 03 January 2005 - 10:29 AM

I did every thing suggested.No problems except with Street Atlas.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users