Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Message_die


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 p.stuyvesant

p.stuyvesant

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:41 AM

Posted 17 January 2007 - 04:55 AM

Hello,

Recently I visited a webpage and got above topic title.
The top of the page showed the name of the owner etc.; however the information field was BLUE
and there was/is no possibility to make a contact.

Never seen before.

Does someone know ?

Regards,
Peter

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:07:41 AM

Posted 17 January 2007 - 05:11 AM

Can you post a screenshot of that message?

#3 p.stuyvesant

p.stuyvesant
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:41 AM

Posted 19 January 2007 - 05:37 AM

Can you post a screenshot of that message?


Sorry I kept you waiting. I abusively expected a notification.

I have searched History and Favorites, but did not find the url in question.
The only thing I remember is that the word SPEED was involved.

Next time better.

Best regards,
peter

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:41 AM

Posted 19 January 2007 - 06:56 AM

How to take and share a screen shot in Windows
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users