Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Slow Start up and Bad Sound


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 minhaz4u

minhaz4u

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:42 AM

Posted 01 January 2005 - 08:13 AM

Hi
My PC is taking more than 3 minutes to start up.It wasn't like this.It used to start within 30 secs.And the computer became too slow also.
If I play any audio/video files in any players Itz working fine.But when I open any application(messenger,Internet browser...etc) while the player is running the sound is suddenly fading or stopping till the application is opened properly.I donno whatz happening!!!!!! Could u guyz plz help me ?
N.B: I've tried Adaware nd Spybot S&D already.

Im using :
Operating System : Microsoft Windows XP Professional Version 2002 (SP2)
Antivirus prog: AVG antivirus
Anti-Spyware prog : Adaware and Spybot S&D
Harddisk : Seagate 40 GB
RAM : 256 MB
Processor : AMD Athlon 750 MHz
--------------------------------------------------------------------------
Here is the Hijack log :

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 1:48:26 AM, on 12/31/2004
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\PROGRA~1\AVGANT~1\avgamsvr.exe
C:\PROGRA~1\AVGANT~1\avgupsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\PROGRA~1\AVGANT~1\avgcc.exe
C:\PROGRA~1\AVGANT~1\avgemc.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\MsgPlus.exe
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\YPager.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\iFinger\iFinger.exe
C:\Program Files\Hijack This!\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://google.icq.com/search/search_frame.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Int ernet Settings,ProxyServer = 192.168.0.1:80
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: TGTSoft Explorer Toolbar Changer - {C333CF63-767F-4831-94AC-E683D962C63C} - C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\TGT_BHO.dll
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\AVGANT~1\avgcc.exe /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_EMC] C:\PROGRA~1\AVGANT~1\avgemc.exe
O4 - HKLM\..\Run: [MessengerPlus3] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsgPlus.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O8 - Extra context menu item: &Download with &DAP - C:\PROGRA~1\DAP\dapextie.htm
O8 - Extra context menu item: Download &all with DAP - C:\PROGRA~1\DAP\dapextie2.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console (HKLM)
O9 - Extra button: Messenger (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger (HKLM)
O10 - Broken Internet access because of LSP provider 'wglsp.dll' missing
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?lin...738&clcid=0x409
O16 - DPF: {B38870E4-7ECB-40DA-8C6A-595F0A5519FF} (MsnMessengerSetupDownloadControl Class) - http://messenger.msn.com/download/M...pDownloader.cab

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,504 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:08:42 AM

Posted 01 January 2005 - 07:07 PM

You are using an outdated version of hijackthis. Please download the newer version.

Download HijackThis from:

HijackThis Download Site

Then post a new log




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users