Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Recycle Bin


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 TofubeasT800

TofubeasT800

  • Members
  • 44 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:30 PM

Posted 31 December 2004 - 08:50 AM

I use Windows XP. When I delete something from my computer, it does not go to my Recycle Bin. Instead it just disappears. I've checked its properties: it can take up 10% of each drive and the box with the option to delete without sending to the Recycle Bin is unchecked. I've tried reinstalling the system defaults, but that didn't help. Please tell me what to do.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:30 PM

Posted 31 December 2004 - 11:25 AM

You can try Kelly's Korner.
#64, on the right.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 groovicus

groovicus

  • Security Colleague
  • 9,963 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Centerville, SD
  • Local time:04:30 PM

Posted 31 December 2004 - 01:30 PM

Just in case tg1911's suggestion doesn't work...

Are you having any other weird symptoms, like massive amounts of pop-ups, or redirects when searching? There is a variant of VX2 that obliterates the recycle bin, and until the infection is removed, the recycle bin won't stay repaired. :thumbsup:

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:30 PM

Posted 31 December 2004 - 02:59 PM

I notice that you are a new member.
Are you using these basic programs?
aČ free-a complementary product to antivirus software which is specialized in protection against harmful software. Antivirus software often features an inadequate protection against Trojans, Dialers and Spyware. aČ fills this gap.
Ad-Aware-A good program similar to SpyBot S & D.
Spybot S&D-Detects and removes spyware, of different types, from your computer.
SpywareBlaster-A good program that prevents spyware from being installed on your computer in the first place. This program is always running in the background, protecting your computer. It prevents the installation of bad active X controls found in web pages.
SpywareGuard-A nice compliment to SpywareBlaster. This allows you the option to prevent downloads that contain bad active X controls.

If not, you need to. These programs, updated and used regularly, will do a lot to keep your computer clean of spyware, trojans, keyloggers, browser hijackers, etc...

Download them, update them, and then run them.

Important:
Please read this tutorial on Spybot S&D before using it. Spybot can do SERIOUS damage, if not used properly.

If that doesn't help, then as groovicus indicates, you could have a much more serious problem:

Download the latest version of HijackThis (HJT), from here.

Put HijackThis in a Permanent folder:
Click My Computer / C: / File / New / Folder / name the folder; HijackThis
Put HijackThis.exe, in this folder.
This is a mandatory step, for the backup and restore functions, of HijackThis, to be able to work.

Read the pinned post in the HJT forum, here

Then, run a log, and post it in the HJT forum, at this link. Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.

Edited by tg1911, 31 December 2004 - 03:00 PM.

MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users