Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Installed Automatic Updates; Now Get No New 'windows'/screens


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 punchbuggy27

punchbuggy27

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:14 AM

Posted 01 January 2007 - 03:29 PM

Saturday, Dec 30 I installed some automatic updates and now I am having problems!! I have Windows XP and OE 6. Now, if I click on a link in an email (for example), a new window does NOT open up, taking me to the site, whereas before the updates, when I clicked on a link, it did take me to the site. Second example, when Ebay send me an email with things on my 'watch' list, before I would click on the item and a window would open up to the items page. This does not happen anymore. I can't even print, cuz it requires another screen/window to pop-up. Its like I've got the BEST pop-up blocker in the world!! Every time I click on something (that should open up to a site) I get an error message and IE closes down, asking me if I want to send the error message to Microsoft.
I have tried to System Restore to different dates & times at least 1/2 dozen times and it won't work. Do I need to uninstall the last updates, and if so, how do I do that? I've been to the Microsoft website, but again, when I click on something that sounds right to help me, I get an error message cuz it requires a new window to open. A friend of my daugthter's told me to install Mozilla, so at least now I can be on the internet. I can't do that anymore from IE, it won't open!! Can someone help me??? Give me some suggestions, ideas, etc. Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Jesse Bassett

Jesse Bassett

  • Members
  • 418 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Rosemount, MINN.
  • Local time:09:14 AM

Posted 01 January 2007 - 03:34 PM

Do you have an antivirus/antispyware program on your PC?
Windows XP Media Center Edition 2005 l McAfee Total Protection l Super AntiSpyware Free Edition l AdAware SE Personal l Spyware Blaster l Spyware Guard l Safe Eyes 2007

#3 punchbuggy27

punchbuggy27
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:14 AM

Posted 01 January 2007 - 10:29 PM

I have ZoneAlarm Anti-Virus and Firewall. Sorry I didn't include that in my first post.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users