Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unable To Open Links From Email


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 secretangel

secretangel

  • Members
  • 154 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:10:03 AM

Posted 18 December 2006 - 04:27 PM

For the last couple of days when clicking on links in emails nothing happens. I have to copy the shortcut and then paste it into my web browser.

I haven't altered anything but have had a recent windows update/download.

I am finding this very time consuming :thumbsup:

I'm sure one of you clever people on here will be able to tell me what to do to rectify this :flowers:

Thanks
Posted Image

When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:03:03 PM

Posted 18 December 2006 - 07:07 PM

Which email client and browser are you using?

Edited by fozzie, 18 December 2006 - 07:08 PM.


#3 secretangel

secretangel
  • Topic Starter

  • Members
  • 154 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:10:03 AM

Posted 19 December 2006 - 04:06 PM

I use Outlook Express (V. 6) and Mozilla Firefox or Internet Explorer (V. 7) (IE is the default browser).

As I said its only just started happening. :thumbsup:
Posted Image

When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:08:03 AM

Posted 19 December 2006 - 06:35 PM

See if this helps:
Hyperlinks Do Not Work in Outlook Express or in Word
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users