Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

problems installing spywareblaster in mozilla


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mmxx66

mmxx66

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:22 PM

Posted 18 June 2004 - 07:34 PM

hi, I installed spywareblaster in my pc, I use mozilla firefox as my default browser but when I open the mozilla firefox tab in the swb prompt me the following message:
Mozilla/Firefox not detected
There are no Mozilla/Firefox user profiles on your computer (for this account)

what is wrong?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,593 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:08:22 PM

Posted 19 June 2004 - 01:53 AM

What version of mozilla?

#3 mmxx66

mmxx66
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:22 PM

Posted 19 June 2004 - 10:29 AM

mozilla/firefox 0.9 and spywareblaster 3.1

#4 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,593 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:08:22 PM

Posted 19 June 2004 - 10:56 AM

Need to either wait for a fix or the new version of Spywareblaster. The new version of firefox changed some things around making it incompatible.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users