Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot Get Into Safe Mode


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Crizz44

Crizz44

  • Members
  • 496 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Virginia
  • Local time:06:35 PM

Posted 17 December 2006 - 04:41 PM

I have been looking for a solution to this problem for a while now and I am happy to say I finally found out why I was not able to boot into safe mode. Everytime I tried it would start and then before it reached safe mode my computer would restart. It was caused by Nero 6 Incd 4 installed on a Windows xp system, I uninstalled Nero and now it works great. I am going to see if they have a update to fix the problem because I prefer to use Nero.
I just wanted to bring this up, just in case anyone else has had this problem. I had written months ago about this and never had any luck. Hope this helps ! :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:03:35 PM

Posted 17 December 2006 - 05:41 PM

Thanx for posting this information Crizz44.
Hopefully someone with the same issue will find it helpful!
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#3 Crizz44

Crizz44
  • Topic Starter

  • Members
  • 496 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Virginia
  • Local time:06:35 PM

Posted 17 December 2006 - 06:23 PM

Thanks TMack, I did want to add that I reinstalled Nero 6, but just installed the Suite. The InCd4 is a seperate install. And I can still get into Safe Mode. So, it is not the entire Nero program, just the Incd4 install.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users