Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Runonce?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 raclyn

raclyn

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:09 AM

Posted 08 December 2006 - 06:42 PM

i am newish to computers and am wondering why my newest computer will not go directly to my homepage. i had installed windows xp and from day one have never had it connect to my homepage automatically (i am sure of how to set up my homepage-haven't had this problem before) when i start up the computer all is fine, i will then open up ie and what comes up then is something like http://runonce.msn.com/runonce2.aspx
then i have to go over to my little homepage icon and click on it to open my homepage. for about a month this "runonce" was asking me to do something about the "Phishing Filter" ? at this time i can't honestly remember what i did , but now the only thing showing is a empty blue screen.and then i go over to my homepage icon and surf away, i don't know why this is happening as when i go into my internet options to check my homepage it looks correct (my homepage should open)

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 peteyg67

peteyg67

  • Members
  • 130 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Ireland
  • Local time:04:09 PM

Posted 08 December 2006 - 07:04 PM

Go to phisling filter options and select default on settings so anything u changed will be restored to default
Might work i dnt really nw

Edited by peteyg67, 08 December 2006 - 07:05 PM.


#3 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:02:09 PM

Posted 09 December 2006 - 12:41 PM

If you are still experiencing this problem after trying peteyg67's suggestion,try our good friend Google.
I got alot hits when I looked up the runonce addy.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users