Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help Needed


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 bik78

bik78

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:46 PM

Posted 06 December 2006 - 05:59 PM

Hi
to all Gurus out there. i am unable to run regedit from run command however if i type regedit.exe from run command it works can any one help me in this case please.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 rowal5555

rowal5555

    Just enough info to be armed & dangerous...


  • Members
  • 2,644 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:St Kilda, Dunedin. South Island. NZ
  • Local time:01:46 PM

Posted 06 December 2006 - 06:34 PM

Hi bik78

Welcome to Bleeping Computer.

You are more likely to get a useful reply to your question if you post it in the appropriate forum where more people will see it. Probably XP.

Good luck and cheers

rowal5555 (Rob )                                                             

Avid supporter of Bleeping Computer's
Team 38444

You can help find a cure


 


#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:06:46 PM

Posted 07 December 2006 - 07:13 AM

Hi, bik78.
Welcome to Bleeping Computer.

As rowal5555 suggested, please post your question in the appropriate forum, where it will get the attention it deserves.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#4 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:07:46 PM

Posted 07 December 2006 - 12:43 PM

Welcome to BC!
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users