Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

O Posts List Weird Problem It's Me Again


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:08 PM

Posted 04 December 2006 - 08:13 PM

:thumbsup: If I go thru the 0 post list at the top of the page are the 6 newest posts and than it continues
I do have glasses Posted Image

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,660 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:10:08 AM

Posted 13 December 2006 - 10:41 AM

Not sure what you mean?

#3 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam

  • Topic Starter

  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:08 PM

Posted 13 December 2006 - 10:51 AM

I am going off line but will make screenshots and post them overhere..

#4 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam

  • Topic Starter

  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:08 PM

Posted 14 December 2006 - 04:56 AM

Posted Image

Posted Image

Please check the upper 4 post per page... This is done based on the search poss with o replies

#5 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,660 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:10:08 AM

Posted 15 December 2006 - 12:10 PM

This should now be fixed. Surprised noone noticed this previously. Take a look and let me know if its working for you.

#6 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam

  • Topic Starter

  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:08 PM

Posted 17 December 2006 - 09:02 AM

It's working now thanks Grinler

#7 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam

  • Topic Starter

  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:08 PM

Posted 18 December 2006 - 07:34 PM

It has returned while searching for new posts...

#8 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,660 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:10:08 AM

Posted 19 December 2006 - 05:11 PM

Looks fine to me.

#9 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 37,046 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:10:08 AM

Posted 19 December 2006 - 10:11 PM

It looks fine to me too.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Internet Security, NoScript Firefox ext.


animinionsmalltext.gif

#10 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam

  • Topic Starter

  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:08 PM

Posted 20 December 2006 - 04:41 AM

I'll post screenshots 2night

#11 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam

  • Topic Starter

  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:08 PM

Posted 05 March 2007 - 05:07 AM

Better late than never :flowers: :thumbsup:

I have the same problem again but now in "New Posts "

Posted Image

The above is the first page of the "New Posts

Posted Image

Hee above is page 2. As you can see the lasts posts of page 1 are similar as the 1st posts on page 2

#12 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:10:08 AM

Posted 05 March 2007 - 06:37 AM

Have you ever changed your "Board Display Settings" in your Member Control Panel? I think this might account for the post "wrap" effect.
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#13 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam

  • Topic Starter

  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:08 PM

Posted 05 March 2007 - 08:02 AM

Posted Image

Here are the board settings. Anything odd?? If I am not mistaking they are all default settings

#14 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam

  • Topic Starter

  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:08 PM

Posted 16 March 2007 - 07:33 AM

Posted Image

#15 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,660 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:10:08 AM

Posted 16 March 2007 - 09:38 AM

I am not having this problem. We will have to wait to see if the upcoming upgrade fixes it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users