Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

In-browser Media Player (ie7)


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 nixx

nixx

  • Members
  • 159 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:57 PM

Posted 30 November 2006 - 02:29 PM

hello

im having trouble viewing video files with the inbrowser media player of IE7. i dont have any problems viewing videos on youtube but when i try and view stuff from yahoo or myspace, it always says error. also, some sites have these pop-ups windows with media players right? it says "ready" but when i click play, it doesnt play.
is there any way i can fix this?

thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 37,012 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:07:57 AM

Posted 03 December 2006 - 01:27 AM

Which media player are you using?

Which version is it?

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript

#3 nixx

nixx
  • Topic Starter

  • Members
  • 159 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:57 PM

Posted 03 December 2006 - 01:29 AM

uh.. the installed wmp here is version 10 and i got ie7 installed. my ie just wont play videos from certain sites

#4 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 37,012 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:07:57 AM

Posted 03 December 2006 - 03:05 AM

Hmm. I've read that IE7 sometimes causes problems with Windows Media Player 10. I'm not up on how to fix those issues. Hopefully someone else will be able to help you out. I take it that you didn't have the problem with IE6?

Do you know what file type the videos are that aren't working? If not, perhaps you could enter in the addresses to a couple of the sites in question, to see if anyone else is experiencing the problem or could identify the file type. It might be that the player is working fine with some file types but not with others.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript

#5 nixx

nixx
  • Topic Starter

  • Members
  • 159 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:57 PM

Posted 03 December 2006 - 03:11 AM

hmm yeah, come to think of it, i didnt have any problems when i was using ie6.

uhh. well everything in http://video.yahoo.com i guess? they dont play on my browser :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users