Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Compaq Motherboard Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Aprillia

Aprillia

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:22 AM

Posted 29 November 2006 - 11:04 AM

Hi,

I recently got an old compaq motherboard (1999) and a pentium 3 processor to put on it. Wel i build everything in the casing, and connected the cd-rom, floppy, harddrive etc. But when i turn on the power, a light goes on on the motherboard, i have the original start up button (with wires and everything) but when i klick it nothing happens :thumbsup: . I have connected the power plug into the motherboard and the cables for on/off (there 1 block you put on a row of spikes).

Does anyone know what i did wrong?

Ow, and i also took of al the hardware exept the motherboard and it stil wont go on, so it isnt deu to the hardware.

Martijn

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:01:22 AM

Posted 01 December 2006 - 01:05 AM

Do you know what model Compaq that motherboard came out of? Try to reseat the RAM and processor fan and heatsink.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users