Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Error with Firefox


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Pandy

Pandy

    Bleepin'


  • Members
  • 9,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:05:51 AM

Posted 26 December 2004 - 11:47 AM

Can anyone tell me why only my Firefox gets this error?

http://img155.exs.cx/my.php?loc=img155&image=serverr.jpg

When I try to go to BC with the FF I get this error.. but I can get here with my Mozilla and IE. I am wondering what I maybe did to cause this. LOL

Do not anticipate trouble, or worry about what may never happen. Keep in the sunlight.

Hide not your talents. They for use were made. What's a sundial in the shade?

~ Benjamin Franklin

I am a Bleeping Computer fan! Are you?

Facebook

Follow us on Twitter


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:03:51 AM

Posted 26 December 2004 - 01:18 PM

I can't read the image. Blurry.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 Pandy

Pandy

    Bleepin'

  • Topic Starter

  • Members
  • 9,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:05:51 AM

Posted 26 December 2004 - 03:01 PM

The image shows this..

Internal Server Error

The server encountered an Internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster @ bleepingcomputer.com and inform them of the time the error occured and anything you might have done to cause the error.

More information about this error may be available in the server error log.


The image is a bit distorted due to resizing but I can read it. :thumbsup:

Do not anticipate trouble, or worry about what may never happen. Keep in the sunlight.

Hide not your talents. They for use were made. What's a sundial in the shade?

~ Benjamin Franklin

I am a Bleeping Computer fan! Are you?

Facebook

Follow us on Twitter


#4 KoanYorel

KoanYorel

    Bleepin' Conundrum


  • Staff Emeritus
  • 19,461 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:65 miles due East of the "Logic Free Zone", in Md, USA
  • Local time:05:51 AM

Posted 26 December 2004 - 03:23 PM

As of your last post, I'm having no problem getting to BC using FF.

Did you change something in your FF recently?

If your Mozilla is working, maybe the FF is corrupted?

Maybe, just reload a fresh copy of FF?

:thumbsup:
The only easy day was yesterday.

...some do, some don't; some will, some won't (WR)

#5 Pandy

Pandy

    Bleepin'

  • Topic Starter

  • Members
  • 9,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:05:51 AM

Posted 26 December 2004 - 06:26 PM

Thanks Koan.. it is stramge. BC is the only site the FF won't go to. It seems to work fine except for BC. I guess I will have to reinstall the firefox. I haven't changed anything in FF. Last night I was trying over and over to get my photos I took at Christmas out the camera and into the puter, but I couldn't get it to work. The software is really strange... but that shouldn't have made a difference. Hmm just don't know what to try besides reinstall, which I don't want to do that.. but it looks like I will have to.

Do not anticipate trouble, or worry about what may never happen. Keep in the sunlight.

Hide not your talents. They for use were made. What's a sundial in the shade?

~ Benjamin Franklin

I am a Bleeping Computer fan! Are you?

Facebook

Follow us on Twitter


#6 Bear

Bear

  • Members
  • 342 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:South East Texas
  • Local time:04:51 AM

Posted 26 December 2004 - 07:03 PM

Working fine for me in Firefox 1.0

Posted Image
Posted Image


My System Specs


Comptia A+, Network + & MCP certified.

#7 KoanYorel

KoanYorel

    Bleepin' Conundrum


  • Staff Emeritus
  • 19,461 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:65 miles due East of the "Logic Free Zone", in Md, USA
  • Local time:05:51 AM

Posted 26 December 2004 - 08:23 PM

Hey Pandy,

You should be able to get back with Firefox now. Grinler has fixed the problem.



I hit this same problem with all browsers about 6:30 pm this evening, when I had
to shut my system down - which of course logged me out of BC.

I managed to get a note to Grinler otherwise - he figured the problem within a
few seconds and we're baaaaak,

:thumbsup:
The only easy day was yesterday.

...some do, some don't; some will, some won't (WR)

#8 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,504 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:05:51 AM

Posted 26 December 2004 - 11:14 PM

Just out of curiousity ... was this just when you tried to log in to the site?

#9 Pandy

Pandy

    Bleepin'

  • Topic Starter

  • Members
  • 9,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:05:51 AM

Posted 27 December 2004 - 01:06 AM

Hmmm I am usually always logged in.. but sometimes I do log out. I do not think I was logged out tho. I am glad you have it figured out.. especially before I reinstalled my FF. LOL Phew!! Thanks Grinler. hehe And I just need to say LOL....

SEE?SEE? hehehe I knew I weren't crazy :flowers: :trumpet: :thumbsup:

Do not anticipate trouble, or worry about what may never happen. Keep in the sunlight.

Hide not your talents. They for use were made. What's a sundial in the shade?

~ Benjamin Franklin

I am a Bleeping Computer fan! Are you?

Facebook

Follow us on Twitter


#10 KoanYorel

KoanYorel

    Bleepin' Conundrum


  • Staff Emeritus
  • 19,461 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:65 miles due East of the "Logic Free Zone", in Md, USA
  • Local time:05:51 AM

Posted 27 December 2004 - 04:25 AM

Yes Grinler,

In my case I had logged off all sites I'd been on at 6:20pm and did a safe shut down on computer system to be able to go from emergency genset power back to commercial power.

Upon logging back to web, BC was only site I could not get back on with any of my three browsers. The same message as Pandy's each time.

BTW - previously in checking Pandy's problem I had not logged off; I'd only quit the
site tried other browsers to access and came back to BC with FF. (I wasn't logged off at any time previously; forgot to check that aspect of process.)

:thumbsup:
The only easy day was yesterday.

...some do, some don't; some will, some won't (WR)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users