Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I/0 Error Problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 fdmedic85

fdmedic85

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:40 PM

Posted 27 November 2006 - 09:30 PM

Hey,
Need some help. I am getting an error that says "The instruction at "0x777ae4bf" referred memory at "0x777ae4bf". The rquired data was not placed inot memory because of an I/O error status of "0xcooooo9c". What does this mean and how can I fix it. Also what happened to cause it to occur. Any help is good. Thanks in advance.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:09:40 PM

Posted 27 November 2006 - 10:03 PM

Welcome to Bleeping Computer, fdmedic85.
Could you go to the Event Viewer in the Administrative Tools and tell us what the error message(s) are?
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#3 fdmedic85

fdmedic85
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:40 PM

Posted 27 November 2006 - 10:25 PM

Welcome to Bleeping Computer, fdmedic85.
Could you go to the Event Viewer in the Administrative Tools and tell us what the error message(s) are?

Thank You,
It wont let me do anything. It keeps telling me:
The instruction at "0x777ae4bf" referred memory at "0x777ae4bf". The rquired data was not placed into memory because of an I/O error status of "0xcooooo9c".
then says that it need to close.
It is an explorer.exe error

Edited by fdmedic85, 27 November 2006 - 10:30 PM.


#4 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:09:40 PM

Posted 27 November 2006 - 10:34 PM

Can you enter Safe Mode?
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#5 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:11:40 PM

Posted 28 November 2006 - 11:01 AM

I suspect hardware failure - or a failing overclock of some system components. Are you overclocking?
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users