Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Zone Alarm Question Re: Wireless Printing


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Silverbow

Silverbow

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:51 AM

Posted 27 November 2006 - 11:56 AM

Good morning all,

Q: I have ZA installed on my machine. I also have a print
hub hooked up to my machine.

We have a wireless network that contains a few more machines.

It appears (and this is just a guess) that ZA is blocking the
wireless print command coming from these other machines.
When ZA is running, no-one is able to print through me. When
ZA is off, printing is fine for the other machines.

Opinions and suggestions?

Edited by Silverbow, 27 November 2006 - 11:56 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:11:51 AM

Posted 27 November 2006 - 01:27 PM

Did you add the network?

#3 Silverbow

Silverbow
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:51 AM

Posted 27 November 2006 - 01:49 PM

After I posted, I got to thinking about that.
We had some network related issues fixed
last week before the holiday. Now wondering
if those changes were the problem.

Can you tell me what the easiest way is to
add it to ZA to test that?

Thanks Fozzie.

Edited by Silverbow, 27 November 2006 - 01:50 PM.


#4 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:11:51 AM

Posted 28 November 2006 - 02:05 AM

Open ZA
Go to Program Control
Add all your printed related programs as well as the printer hub
Reboot
Try again. Please let us know

#5 Silverbow

Silverbow
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:51 AM

Posted 28 November 2006 - 10:43 AM

Thanks Fozzie,

That was the issue, and said fix did the trick!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users