Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Automatic Updates Problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 xeddiejoex

xeddiejoex

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:38 AM

Posted 24 November 2006 - 11:57 PM

so the little "updates available" button stays on almost constantly...and the friggen thing wont' update the virtual machine...every other update there's no problem....just that one...any suggestions...always says it's failed...

little popup that says:

this update will only upgrade over an existing version of microsoft vm

i click "ok" then it says it's successfully done...and i should restart...i do and....brb...gotta let it restart and i'll tell you exactly what it says...

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Siggyman

Siggyman

  • Members
  • 134 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:38 AM

Posted 25 November 2006 - 12:02 AM

Here is a short description of the comon errors tell me if these are any of the ones you experience

Hexadecimal error number Description
0x800C0002, 0x800401E4 and 0x80072EE5 The address of this site is not valid. Check the address and try again.

0x800C0003 Cannot start an Internet session.

0x800C0004 and 0x80072EFD Cannot connect to the Internet server.

0x800C0005 Cannot locate the Internet server or proxy server.

0x800C0006 and 0x80072EFC The site reports that the item you requested could not be found. (HTTP/1.0 404)

0x800C0007 The Internet site reports that a connection was established but the data is not available.

0x800C0008 Cannot download the information you requested.

0x800C0009 The item you requested requires proper authentication. (HTTP/1.0 401)

0x800C000A The Internet site cannot return the object you requested. (HTTP/1.0 403)

0x800C000B and 0x80072EE2 The connection to this Internet site took longer than the allotted time.

0x800C000C The site reports that the request is not valid.

0x800C000D and 0x80072EE8 The required Internet protocol is not installed on your computer, or the Internet address you requested may not be valid.

0x800C000E A security problem has occurred.

0x800C000F and 0x800401EA Cannot open the specified file.

0x800C0010 Cannot start the program needed to open this file.

0x800401E6 and 0x80040154 No program is registered to open this file.

0x80004004 The hyperlink cannot be followed to the destination.

0x801901F8 The transfer request timed out while waiting for a gateway. Resume the job at a later time. (HTTP Error 504)

0x801901F7 The service is temporarily overloaded and cannot process the request. Resume the job at a later time. (HTTP Error 503)

0x80190194 The requested URL does not exist on the server. (HTTP Error 404)

Edited by Siggyman, 25 November 2006 - 12:13 AM.

Posted Image

#3 xeddiejoex

xeddiejoex
  • Topic Starter

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:38 AM

Posted 25 November 2006 - 12:13 AM

wow...you're fast...hahaha...i just got done doin the first thing from when you posted the first time (the xp fix)...(before the edit)...it would appear it worked...if not i will let you know...thanks...hell, i didn't even get to finish the post and it was fixed...haha...was gonna tell you the sys spec's after i got done with the problem...hehe...NICE...thanx siggy

#4 Siggyman

Siggyman

  • Members
  • 134 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:38 AM

Posted 25 November 2006 - 12:15 AM

Your welcome, and Anytime
If the problem does presists then just look for the code there and if it isnt the nyou can PM me and ill find your problem

Edited by Siggyman, 25 November 2006 - 12:18 AM.

Posted Image

#5 xeddiejoex

xeddiejoex
  • Topic Starter

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:38 AM

Posted 25 November 2006 - 12:29 AM

awesome...thanks...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users