Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Netgear Ps121 Print Server Not Printing To Epson Cx5400 Multiprinter


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 fixedgearbluenote

fixedgearbluenote

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:22 AM

Posted 23 November 2006 - 12:23 PM

Hello everyone!
I'm having a problem with my print server. I've configured it to my epson cx5400 but can't seem to get it to print. I am running XP pro. I have configured it to a static IP. I can ping the printer from the cmd line as well as access the configuration tool via the URL. The config tool says that its status is online. When I go to my printers, I verfiy that the IP address is the same as above. When I print, it just sits in the print queue in the task bar. The status is blank. The title bar says "epson cx5400 - Use Printer Offline". Anyone got any ideas? Thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,091 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:06:22 AM

Posted 23 November 2006 - 01:01 PM

Use this page to check the printers that are supported: http://kbserver.netgear.com/products/PS121.asp

From what I saw, your printer was not supported in either of the 2 versions.
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users