Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Display Problems Continue...


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 i8apickle

i8apickle

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 04:21 PM

So yesterday I posted my problem with my video card. My computer has all these lines and crap on it, and no matter what I do they won't go away!

I tried uninstalling the video the card, and that didn't work. I have to have my hardware accleration set to 'none' for the lines to go away, but then I can't play my games!

What is left for me to do? Is it a bad video card? I have a Dell Dimension E510, and an ATI Radeon graphics card, a couple weeks ago I went through the "infinite loop" problem so Dell sent me a new video card, and now it's doing this?! What gives? I tried getting new drivers but that also doesn't work.

Is all hope lost? :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 DemonSui

DemonSui

  • Members
  • 325 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hammond, IN
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 04:25 PM

you should have posted this in the original thread, but none-the-less all hope cannot be lost untill you try every option and nothing works.
Let free your emotions so I can destroy them!

PSP M33 USER.

MY new PC is a laptop and I love it.

#3 i8apickle

i8apickle
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 04:27 PM

Yeah well the old thread was so old looking.

Anyways got anymore options for me?

#4 DemonSui

DemonSui

  • Members
  • 325 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hammond, IN
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 04:28 PM

well, did you update your bios as was posted on Dell's page?

you should start here
http://search.dell.com/results.aspx?c=us&a...tag=&~srd=f


Edited by DemonSui, 21 November 2006 - 04:29 PM.

Let free your emotions so I can destroy them!

PSP M33 USER.

MY new PC is a laptop and I love it.

#5 i8apickle

i8apickle
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 04:29 PM

What do you want me to do there?

Edited by i8apickle, 21 November 2006 - 04:33 PM.


#6 DemonSui

DemonSui

  • Members
  • 325 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hammond, IN
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 04:33 PM

my appologies, better link here:

e510 updates

Edited by DemonSui, 21 November 2006 - 04:33 PM.

Let free your emotions so I can destroy them!

PSP M33 USER.

MY new PC is a laptop and I love it.

#7 i8apickle

i8apickle
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 05:04 PM

So I installed a driver from there, but it didn't fix anything.

#8 DemonSui

DemonSui

  • Members
  • 325 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hammond, IN
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 05:12 PM

did you move hardware back up?
Let free your emotions so I can destroy them!

PSP M33 USER.

MY new PC is a laptop and I love it.

#9 i8apickle

i8apickle
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 05:20 PM

Yes i did.

#10 DemonSui

DemonSui

  • Members
  • 325 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hammond, IN
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 05:22 PM

still getting lines?
Let free your emotions so I can destroy them!

PSP M33 USER.

MY new PC is a laptop and I love it.

#11 i8apickle

i8apickle
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 05:25 PM

how do you move hardware back up?

#12 DemonSui

DemonSui

  • Members
  • 325 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hammond, IN
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 05:27 PM

I mean the acceleration. the same way you took it down
Let free your emotions so I can destroy them!

PSP M33 USER.

MY new PC is a laptop and I love it.

#13 i8apickle

i8apickle
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 05:33 PM

Yep, still lines. v.v

#14 DemonSui

DemonSui

  • Members
  • 325 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hammond, IN
  • Local time:09:02 AM

Posted 21 November 2006 - 06:08 PM

hm... try a different minitor or something, (while I haven't looked at the specs of you card, this might be possible) using S-video to hook it up to a TV shouldm't have any lines at all. if another monitor/ tv works, then you need a new monitor
Let free your emotions so I can destroy them!

PSP M33 USER.

MY new PC is a laptop and I love it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users