Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Webpage Will Not Load


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 costnerl

costnerl

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:58 AM

Posted 16 November 2006 - 12:24 PM

There are several webpages that I cannot load. I am not running any type of "parenting" software that I am aware of. I am not sure what to do. The pages will just go and go until I get a response that says page not found or unable to open page. When I use my wife's computer the pages work just fine.

Edited by jgweed, 16 November 2006 - 06:56 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 SpiritWind

SpiritWind

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:58 AM

Posted 17 November 2006 - 02:49 AM

:thumbsup: Hi :

There MAY be an entry in your "Hosts File" that is causing the problem !?
Do you use Spybot and/or a "specialized" "Hosts File" list ?
AND it is always helpful when requesting help to mention the NAME
of your Operating System .
Do you have Ad-Aware on the affected computer ?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users