Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Bulldog search


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 bradman1203

bradman1203

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:24 PM

Posted 21 December 2004 - 09:21 PM

I've been blighted with this little gremlin. Tried the fix with Adaware, VSX plug-in, Index-dat suite, Hi-jackThis, but it's still present. My log file is, after following instructions, is:

Logfile of HijackThis v1.99.0
Scan saved at 1:20:30 PM, on 22/12/2004
Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\hhnt.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OUTLOOK.EXE
C:\temp\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://www.buldog-search.com/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.buldog-search.com/

Any help would be appreciated. Aklso, would a reformat help, or will it stay in Registry.

TIA

Don

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:01:24 PM

Posted 22 December 2004 - 08:03 AM

Put HijackThis in a Permanent folder:
Click My Computer / C: / File / New / Folder / name the folder; HijackThis
Put HijackThis.exe, in this folder.
This is a mandatory step, for the backup and restore functions, of HijackThis, to be able to work.

Read the pinned post in the HJT forum, here

Then, run a log, and post it in the HJT forum, here. Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users