Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Kb918547


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 benz

benz

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:29 PM

Posted 05 November 2006 - 08:09 PM

Hello, I entered this from my msconfig in win 98 to "bleepingcomputer.com" and was told it was not aware of this entry and that I should let all see it and put it in the index. Hope someone recognizes it and it may be helpful in the future. :thumbsup:
thanks,
benz

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:29 PM

Posted 05 November 2006 - 08:28 PM

Looks like something added by Microsoft to address a security vulnerability in Windows 98, Microsoft Windows 98 Second Edition (SE), and Microsoft Windows Millennium Edition (Me).

More information:
Microsoft Security Bulletin MS06-026
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 benz

benz
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:29 PM

Posted 05 November 2006 - 08:49 PM

Thank you, was trying to check all in my startup list, as I uncheck them to defrag, and must redo them. trying to make an "only" list ahead of time!

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:29 PM

Posted 05 November 2006 - 08:58 PM

You're welcome, benz.

Instead of unchecking everything to Defrag, run Defrag in Safe Mode.
How to start Windows in Safe Mode
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users