Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Topic Titles Are Not Held Case Sensitive


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Walkman

Walkman

  • Banned
  • 1,327 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:49 PM

Posted 05 November 2006 - 07:49 AM

Hello all,

It took me awhile to realize that when I post (I'm sure many others have too) and I type my title in certain case formats, it doesn't come out that way.

An example is the title RFID... when using that in my titles, it always come out Rfid. I also looked at numerous other titles, and I see that they all follow that same format... meaning... the first letter of every word may be CAPS, but the rest of them aren't.

Basically, I don't see two or more capital letters back-to-back in a title.

It's not really a big deal, but I just thought you should know....... and if you could fix it?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:03:49 PM

Posted 05 November 2006 - 11:15 AM

Just tested it, and you're right.
Never noticed it before.
If you use a space between each letter, then they will be all caps.
No space, then every letter following the first is lower case.
I'm guessing, this has to do with the software used on the boards.
We'll have to wait for a reply from Grinler, to confirm if this is a bug, or the way it's supposed to work.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 KoanYorel

KoanYorel

    Bleepin' Conundrum


  • Staff Emeritus
  • 19,461 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:65 miles due East of the "Logic Free Zone", in Md, USA
  • Local time:05:49 PM

Posted 05 November 2006 - 03:01 PM

Interesting. I edited both of your RFID post titles and was able to change to caps.

I just noticed that you were able to capitalize in this post title "the case WHATEVER goes to Whatever"

Edited by KoanYorel, 05 November 2006 - 03:04 PM.

The only easy day was yesterday.

...some do, some don't; some will, some won't (WR)

#4 -David-

-David-

  • Members
  • 10,603 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Local time:10:49 PM

Posted 05 November 2006 - 03:22 PM

I would imagine it's been done on purpose by the admin.
Might be done to stop people "shouting" in topics.
Makes forums look a bi untidy I think.

#5 Walkman

Walkman
  • Topic Starter

  • Banned
  • 1,327 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:49 PM

Posted 06 November 2006 - 01:06 AM

From KoanYorel

Interesting. I edited both of your RFID post titles and was able to change to caps.

I just noticed that you were able to capitalize in this post title "the case WHATEVER goes to Whatever"

I noticed that too. That's why it seemed strange to me that the main title wouldn't take.

From D-Trojanator

I would imagine it's been done on purpose by the admin.
Might be done to stop people "shouting" in topics.
Makes forums look a bi untidy I think.

That very well could be the case. It makes sense too. I was thinking it was me, until I've tried it again, then looking at other titles throught the forum.

Oh well.... thanks for your inputs.

Edited by Walkman, 06 November 2006 - 01:08 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users