Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound Echos


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 supatyson

supatyson

  • Members
  • 67 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:51 PM

Posted 03 November 2006 - 05:49 PM

The sound on my other computer echos half the time. It echos on some things some times, but if you play the same sound file later on it wont echo. Can anyone help fix this problem? Its gets annoying as you watch something and it doesnt echo, and then it starts echoing half way through.

Edited by supatyson, 03 November 2006 - 05:50 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Walkman

Walkman

  • Banned
  • 1,327 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:51 PM

Posted 03 November 2006 - 10:19 PM

Is there a microphone plugged into the computer at the same time? If so that'll be the culprit, and you'll need to mute it, or disconnect it.

Also, check your Audio settings and make sure you have the settings set correctly. The 3D boost will also cause the echoing too. Make sure you don't have that checked.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users