Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

web cam blues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 countrystrong71

countrystrong71

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:29 AM

Posted 21 December 2004 - 02:55 AM

:thumbsup:Hey peoples!..............hope this finds you well :flowers:

Ok i wanted to use my web cam .....since my pc is down .......i thought i could just load it on to this one that i am using now.......and all would be just peachy :trumpet: NOT!!

I will try and keep this as short as i can.hehe...i plug it in and turn on pc, so far so good lol.....loads hardware finds a driver then opens this window stating " due to hub transfer failures, a hub has been disabled. , check my pc cablin and devices, and restart"......been there done that still the same thing..

I currently downloaded Belarc Advisory, actually i got that sweet piece of info ...off of here!!thankx guys! it a to kewel tool :thumbsup: ...Ok anyway Belarc recongnizes the darn thing......shows up under Bus Adapters : Intel 82801AA USB Universal Host Controller.. Then i go to the device manager...It lists it there to cept for one little yellow exclamation.....on the second USB Root Hub....I cant figure it out .....makin me krazzy!.

Oh yea i am running win98...pc's an Intel.....

and i just want to be able to use it!......should'nt be that difficult really.......... :inlove:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cowsgonemadd3

cowsgonemadd3

    Feed me some spyware!


  • Banned
  • 4,557 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:29 AM

Posted 21 December 2004 - 10:12 AM

If it has a manual check the troubleshooting area.

Next does your pc meet the min requirements?

You say it plugs in on a hub? Try it directly.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users