Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ie Hangs, Then Closes Window


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tagman

tagman

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:24 AM

Posted 30 October 2006 - 03:14 PM

I have an occasional, weird problem. On some web pages, only 3 or 4 that I can remember, IE seems to hang and then will eventually close itself. It's not been a major issue, more a nuisance than anything else. It's happened on 2 or 3 web sites before, and again today. I don't remember the other addresses (one was a shopping cart and a log in page of the same site, another was a home page), but the one today was:

http://www.iomega.com/na/landing.jsp

I don't remember if the other pages were JSP's or not.

When I hit one of these pages, the status bar says "Opening ..." and the green status bar will be at various stages of full. Last time I tried the above iomega page, it got to full. The page then goes unresponsive (can't minimize, etc.) and the Task Manager eventually says "Not responding." Then, after not a too-long period of time, the browser window closes. Sometimes, all browser windows will close, but not always. Nothing else seems to be affected. I can immediately re-open IE, although it seems a little sluggish at first. But maybe that's just IE (I use Firefox at home).

This is a Compaq Presario R3000 laptop, running WinXP Pro SP2, IE 6.0 SP2. I think I have all the Windows patches, but I'll check and make sure.

I realize this isn't a lot of information to go on, but can anyone help? Also, if this should be on the WinXP forum, I apologize. Feel free to move it where it should be.

Thanks,

Tim

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:08:24 AM

Posted 01 November 2006 - 09:19 AM

See if any thing here helps:
IE closes after clicking ANY link
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users