Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cant Post Report From Avg-spyware Scan


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Tempest1961

Tempest1961

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:San Raphael, Trinidad
  • Local time:02:34 PM

Posted 29 October 2006 - 06:52 AM

Good morning,

I had my hijack log analysed and was asked totake certain actions which i did. Because the computer was in safemode when the scan was performed I had to save the report file with the results. I saved it to DEsktop then, because I was in another user's account I then transferred it to a floppy.

Now that I ahve tried to post to the hijack log I cannot get the report in readable format. By this I mean I went through "File" on my browser and opened the report - it came up with a number of small squares and letters (the usual jargon when a file is opened in the wrong application).

What do i have to do to post it into my hijack log thread to ensure that you guys could lookat it since i am not seing anything here that allows opening of files.

Thanks

Tempest

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users