Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Audio Sound Device


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Guest_Shortyaznkid_*

Guest_Shortyaznkid_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 27 October 2006 - 08:29 PM

I have a audio sound device and i clearly know i have it. Than now it say i dont have it. I went to
Start > Control Panel > Sounds, Speeches, and Audio Devices > Sounds and Audio Devices.

And its all blank everything is grayed out and it say No Device.

How can i fix this :| i want my sounds back.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Guest_Shortyaznkid_*

Guest_Shortyaznkid_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 27 October 2006 - 11:18 PM

Nevermind i fixed it. I checked my services and Windows Audio [Disabled]
Do i have a virus, spyware anything that could of disabled it?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users