Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Global Group Policies


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Treikayan

Treikayan

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:26 AM

Posted 24 October 2006 - 12:10 PM

Hello,

I set up a Global Group Policy on our business Domain. I set the policy up to set the homepage, add trusted sites and custom level settings for IE. I used "User Configurations" in the Group Policy Editor, since this will apply to users.

Here is the problem: The problem happens when logging onto the domain. It seems that IF the the "Group Policy Editor" for this GPO is open, the settings will take effect at the user's login; however, if the "Group Policy Editor" is closed, the settings do NOT take effect when the user logs in. How weird is that? Do I have to keep the Group Policy Editor open on the screen the whole time for the policy to work???

I've looked at Microsoft's website, but I couldn't find anything specific on the issue (that is, if I ever find anything specific there).
Procrastinate Now!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users