Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer Unable To Play Games & Movies Or Download From Site


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 tmac01

tmac01

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:44 PM

Posted 21 October 2006 - 10:18 PM

whenever i want to play a game or watch a video on an internet explorer browser it won't load, and if i try to download the video from the browser it is unable to find the host, but ive played it before and my internet is fine, and when i download from a download engine it works, i think its something wrong with my content thing, but its disabled, and its not a firewall, any ideas?

Moderator Edit: Moved topic to more appropriate forum. ~ Animal

Edited by Animal, 21 October 2006 - 10:22 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:06:44 PM

Posted 22 October 2006 - 11:03 AM

Hi tmac01 and Welcome to Bleeping Computer,
Have you made any changes to your OS recently? Downloaded some new software etc?

i think its something wrong with my content thing, but its disabled

What content thing are you referring to?

~good name btw~
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#3 tmac01

tmac01
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:44 PM

Posted 22 October 2006 - 04:45 PM

no software has been downloaded that i know of, and i dont know what OS is? and the content button im referring to is in the internet options which says what type of sites your allowed to view, i.e. if theres bad language then the site gets blocked, this was just a guess because there were no sites that were trusted, but i doubt its whats wrong becuase the sites im visiting are ones like miniclip.com or addictinggames.com, just game sites, so the content blocker shouldnt be doing anything




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users