Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Keep Losing Internet Connection


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 raycoppola

raycoppola

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:06 PM

Posted 21 October 2006 - 10:17 AM

I have a Dell E310 w/ XP Home Media Ctr w/ wireless connection; my connection keeps going down although the indicator in system tray states that I have a strong connection to router and other computers in the house on same router are fine. I have to restart to regain the connection. this is very annoying. it seems to happen mostly when you're not actually surfing the web, more when you are inactive that it goes down. I'd appreciate any help possible.
thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:11:06 PM

Posted 21 October 2006 - 10:26 AM

Click start/settings/network connections

Right click on "Lan"

You should see your network card in the "connect using" box.

Click "Configure"

Click the "Power Management" tab

Uncheck the box that says "allow this computer to turn off this device to save power"

Click "OK"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users