Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hard Drive Windows 2000


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 greenzero

greenzero

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:56 PM

Posted 17 October 2006 - 03:04 PM

:thumbsup: hi i have windows 2000 i have 2 hard drives when i go to bios set them they are both detected then i save to cmos computer restarts and when it boots up only my main drive is there no sign of the second drive at all just c drive any ideas on what i could do appreciated greatly thanks greenzero

(Moderator edit: thread moved to more appropriate forum. jgweed)

Edited by jgweed, 19 October 2006 - 11:23 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:01:56 PM

Posted 19 October 2006 - 01:28 AM

Is this slave drive one you just installed?

Can you see it in computer management?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users