Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cpu Problem Where Do I Go From Here....


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Spagolie

Spagolie

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 13 October 2006 - 06:55 PM

I have a wierd problem with my system. After start up, aprox 1 minute my task bar and start menu at the lower bottom of the screen goes from the normal XP look to what I would call a classic look. In the task manager I have a process that is running, using up my CPU usage, like a heart beat. I run Avast anti virus 4.7 pro and I use CC cleaner regularly.

Okay so this is what I have done thus far. Ran the Avast anti virus. It found several viruses and I quarentined them.

I have located via CC log a directory location that points to Dr Watson folder.

This is whats in it. only copied/pasted partial.



Application exception occurred:
App: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe (pid=1532)
When: 10/11/2006 @ 22:14:06.218
Exception number: c0000005 (access violation)

*----> System Information <----*
Computer Name: DEAN
User Name: SYSTEM
Terminal Session Id: 0
Number of Processors: 1
Processor Type: x86 Family 15 Model 44 Stepping 2
Windows Version: 5.1
Current Build: 2600
Service Pack: 2
Current Type: Uniprocessor Free
Registered Organization: Home
Registered Owner: Dean

*----> Task List <----*
0 System Process
4 System
616 smss.exe
664 csrss.exe
692 winlogon.exe
736 services.exe
748 lsass.exe
904 Ati2evxx.exe
916 svchost.exe
1008 svchost.exe
1148 svchost.exe
1316 svchost.exe
1496 spoolsv.exe
1664 RunDll32.exe
1724 Ati2evxx.exe
1816 Explorer.EXE
1864 aswUpdSv.exe
1984 ashServ.exe
276 SMAgent.exe
320 jusched.exe
356 svchost.exe
480 ashDisp.exe
508 devenv.exe
552 Ad-Watch.exe
568 ctfmon.exe
576 msnmsgr.exe
604 CLI.exe
612 GoogleWebAccWarden.exe
876 wdfmgr.exe
1688 Integrator.exe
1732 ashMaiSv.exe
1792 ashWebSv.exe
2532 alg.exe
3292 googlewebaccclient.exe
1760 ccleaner.exe
1532 svchost.exe
1504 drwtsn32.exe


I have done a google search to try to figure out why I have a process start/crash?? This is what I am assuming.

I do not know what to do from here except reformat.

Any ideas on what I should do.....

The one thing I know is something is on this CPU.

Thanks in advance....

Spag

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users