Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Lasts 2 Minutes And Cuts Out


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 xueluo

xueluo

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:00 AM

Posted 13 October 2006 - 05:42 PM

RAN EWIDO NOTHING FOUND

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 3:30:17 PM, on 10/13/2006
Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINNT\System32\smss.exe
C:\WINNT\system32\winlogon.exe
C:\WINNT\system32\services.exe
C:\WINNT\system32\lsass.exe
C:\WINNT\system32\svchost.exe
C:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe
C:\WINNT\Explorer.EXE
C:\Documents and Settings\Cheryl Wang\Local Settings\Temp\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?p...amp;ar=iesearch
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.cox.net
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?p...&ar=msnhome
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?p...amp;ar=iesearch
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?p...amp;ar=iesearch
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://home.microsoft.com/access/autosearch.asp?p=%s
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Internet Explorer Provided by Cox High Speed Internet
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = <local>
O2 - BHO: (no name) - {065af756-658c-41ac-a257-50496b2e2a96} - C:\WINNT\system32\c_2stp.dll (file missing)
O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINNT\system32\msconfig.exe /auto
O20 - Winlogon Notify: c_2stp - c_2stp.dll (file missing)
O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe
O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Guard (AntiVirService) - AVIRA GmbH - C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe
O23 - Service: C-DillaCdaC11BA - Macrovision - C:\WINNT\system32\drivers\CDAC11BA.EXE
O23 - Service: Logical Disk Manager Administrative Service (dmadmin) - VERITAS Software Corp. - C:\WINNT\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINNT\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

Edited by xueluo, 13 October 2006 - 05:43 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 OldTimer

OldTimer

    Malware Expert


  • Members
  • 11,092 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina
  • Local time:12:00 PM

Posted 17 October 2006 - 04:10 PM

Hello xueluo and welcome to the BC HijackThis forum. We need to do a couple of things.

First, your copy of HijackThis needs to be in a folder of it's own. If it is run from Temporary folders the backups and HijackThis itself could be accidentally deleted if the Temporary folders are cleaned. If it is run from the desktop then the backup files and folders can clutter up the desktop and be accidentally deleted.
  • Please open My Computer
  • Double-click on Local Disk (C:)
  • Click on the File menu, point to New and then click on Folder. Name the folder 'HijackThis' or 'HJT'.
  • Unzip to or copy and paste HijackThis.exe to the new folder.
Next, I see that you are running msconfig in /auto mode which means that you may have selectively removed some items in the past from the startup procedure. This can hide malware from us when we are performing a fix, so we would like you to reenable those startup entries by doing the following:

Please click on Start, then Run, and type msconfig and then press Enter. When the window opens you should be on the General tab. Click on the Normal Startup item. Then press ok until you are out of the program. It will ask you to reboot so reboot normally.

Now please create a new Hijackthis Log and post it here as a reply. I will review it when it comes in.

OT
I do not respond to PM's requesting help. That's what the forums are here for. Please use them so that others may benefit from your questions and the responses you receive.
OldTimer

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users