Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sonic Mydvd Encountering Problems


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Airwolf2305

Airwolf2305

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:25 AM

Posted 12 October 2006 - 08:03 AM

Hi,

For some reason, my Sonic MyDVD doesn't work. When I click on the icon for it, I get the "Sonic MyDVD has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

I have the error signature details if these are of any use, it says:-

AppName: mydvd.exe
AppVer: 6.1.1.0
ModName: urlmon.dll

I've tried searching google but without any joy. Can anyone help?

(PS It came pre-installed on my PC and I've tried repairing and re-installing it without success).

Ta

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:25 AM

Posted 12 October 2006 - 09:07 AM

You can try registering the .dll:
Start / Run / type in; regsvr32 urlmon.dll
Click OK

If that doesn't work, you can get the .dll file here:
urlmon.dll
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 Airwolf2305

Airwolf2305
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:25 AM

Posted 12 October 2006 - 02:10 PM

Thanks for your help, but it's still not worked. I was advised to download SIW (system info software) but unsure now what to check with this. It can check dlls etc.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users