Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

DiskCryptor ??


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Chrits44

Chrits44

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:17 AM

Posted 11 July 2018 - 12:12 PM

i was using DiskCryptor on Windows 10 to encrypt an external hard drive.. i ran through the DiskCryptor.. process thing.. when i went to use the drive after Windows was saying something about i had to format the drive before i could use it... i didn't know if it was DiskCryptor or Windows acting up... so formatted the drive like it said.. .. it recognized my drive.. so i restored my stuff from a backup i had. tried running DIskCryptor again... same deal.. after that?? Windows was bugging me about some sort of updates it wanted to get...so i got them and went to bed.. haven't tried it since.....  what's going on here ??? :S 

 

Chris



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 old rocker

old rocker

  • Members
  • 476 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:East Tennessee
  • Local time:02:17 AM

Posted 12 July 2018 - 07:45 AM

Hi Chrits44

 

Please refer to Item #5 and My Thoughts on DiskCryptor: https://www.lifewire.com/diskcryptor-review-2619178
 
This may very well be the source and reason your issue(s)
 
Old Rocker


#3 Chrits44

Chrits44
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:17 AM

Posted 13 July 2018 - 05:41 PM

not quite right..i wasn't trying to encrypt one of the drives on the machine.. it was an external [USB]  hard drive and i try to use a keyfile... 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users