Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ok sdo, new USB to headphone jack adapter = no sound


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#31 Dragongirl

Dragongirl
  • Topic Starter

  • Members
  • 210 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Harbin, China
  • Local time:06:19 AM

Posted 01 July 2018 - 10:03 PM

It wont let me edit the first post but THIS LINK explains EXACTLY my issue, yes it is from 8 years ago, and I even tried the suggestions, none of them worked

 

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/audio-but-no-voice-during-movie-playback/eaad1c1b-18c5-42e1-81e8-825878826e9d

 

EDIT: I tried, for a temp;oary setup, one of the suggestions, one I used to do CONSTANTLY with an old Durabrtand DVD portal player headphones ALMOST all the way in, somehow, everything is working Oo


Edited by Dragongirl, 01 July 2018 - 10:15 PM.

The kitten that used to be linked to here in this signature now has her forever home!! Thank you for taking the time to read this signature!

 

"This is the coolest place I've ever been, and I've only been alive for three days!" ~ Figment


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users