Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Done (but With Errors On Page) Warning


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 bluesjunior

bluesjunior

  • Members
  • 761 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:47 PM

Posted 09 October 2006 - 05:15 AM

Since finding these forums a few days ago I have spent some time reading the advice offered and implemented a few of the tutorials. I previously had Avast Anti-Virus,Ad-Aware Personal and Spybot S&D and the Windows XP SP2 Firewall.

Over the weekend I have added AVG Anti-Spyware, Spyware Blaster, Everest Home and also did the Windows online registry check. I got rid of one high and approx 150 medium risk tracking threats and my computer feels a little bit safer.

Online I use both Firefox and Internet Explorer as although having an email account with Google most of my email is still on my Hotmail account.

I noticed this morning while checking my MSN hotmail account I no longer get the ads on the page but noticed a yellow warning triangle in the bottom left corner saying done but with errors on page. I also found this warning on Internet Explorer.

I thought at first this was a connection problem so exited and resigned in to find the same warning.

I then exited again and opened up my Firefox connection which had no warning. I closed Firefox opened IE to find the warning.

I know this isn't anything major but would like to know if possible what it means or have I checked a box I shouldn't have on IE.
Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3, CPU: AMD Athlon II X3 450 Processor, Memory: OCZ 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz,Graphics: PowerColor HD 5750 1GB GDDR5,
PSU: Corsair 430W CX PSU 4x SATA 1x PCI-E, Hard Drive:Samsung SpinPoint F3 500GB Hard Drive SATAII 7200rpm 16MB Cache.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users