Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Lenovo Y500 boot problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sepik

sepik

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:31 PM

Posted 21 May 2018 - 05:26 PM

Hello all,

Im a IT-support man, fixed a lot of non-bootable computers. 

But now im kinda useless about fixing one of my clients Y500 Lenovo laptop, its win 8.1

 

Error what it gives instantly when i boot the laptop is: \efi\microsoft\boot\bcd, error code 0xc0000ba

 

Installed win 8.1 to usb and booted, so i can get to command prompt.

 

Its UEFI/GPT. 

 

Mounted system partition(efi 100mb) via diskpart, trying to copy BCD, changing attributes of it etc etc...

Stil the same error when booting.

 

Something is wrong, because it does not seems to find that \efi\microsoft\boot\

 

Any help with this will be greatly appreciated.

 

-sepik

 

 

 



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users