Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

graphics a lil laggy in certain applications


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Armanip

Armanip

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 15 May 2018 - 06:41 PM

So I have the graphics card connected to my monitor through HDMI by way of the Nvidia driver on this site: tonymacx86.com . That's how i got the HDMI working. The graphics don't seem laggy on youtube or when I first open my music software (ableton). When I load a project, even with only 3 tracks the levels react slow and laggy, my external midi controller is also laggy when playing in the application but not when i use my laptop. Haven't really seen if this happens in a brand new project but either way I work off the old projects. Any suggestions on how to get this fixed? I am running high sierra 10.13.2 on a hackintosh. also don't know if this is graphics or efi related or something but my mouse will randomly magnify for a quick second when moving around on the screen. i am using an msi geforce gt710  gb as my graphics card

 

ps sorry if this is in the wrong sub, just figured it would be a graphics card thing



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users