Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Yahoo Dirt Slow?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 pcpunk

pcpunk

  • Members
  • 6,096 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:11:48 PM

Posted 10 April 2018 - 12:22 PM

Anyone else having issue with Yahoo so dirt slow that you can't even scroll through the articles?

 

Not that I used Yahoo for anything but my email, but I will scroll the articles briefly to see what's happening.  In the past week give or take, it has been unusable...anyone else?


sBCcBvM.png

Created by Mike_Walsh

 

KDE, Ruler of all Distro's

eps2.4_m4ster-s1ave.aes_pcpunk_leavemehere

 


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Phantom010

Phantom010

  • Members
  • 1,022 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cyberspace
  • Local time:11:48 PM

Posted 10 April 2018 - 02:05 PM

Looks fine on my end.



#3 pcpunk

pcpunk
  • Topic Starter

  • Members
  • 6,096 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:11:48 PM

Posted 10 April 2018 - 05:06 PM

Arrrggggg haha, were do I smash computer?  Just tried it again on a fresh install of windows 10 pro, and it is the same.  Why do I always have the weirdest problems? haha

 

Thanks for you concern and acknowledgments Phantom010


sBCcBvM.png

Created by Mike_Walsh

 

KDE, Ruler of all Distro's

eps2.4_m4ster-s1ave.aes_pcpunk_leavemehere

 


#4 Phantom010

Phantom010

  • Members
  • 1,022 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cyberspace
  • Local time:11:48 PM

Posted 10 April 2018 - 05:31 PM

Maybe it's your Internet connection, the router? What browser are you using? I used Chrome and all was well.


Edited by Phantom010, 10 April 2018 - 05:32 PM.


#5 pcpunk

pcpunk
  • Topic Starter

  • Members
  • 6,096 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:11:48 PM

Posted 10 April 2018 - 05:57 PM

Internet smooth as always while using chrome.  All else seems fine and fast as usual.


sBCcBvM.png

Created by Mike_Walsh

 

KDE, Ruler of all Distro's

eps2.4_m4ster-s1ave.aes_pcpunk_leavemehere

 


#6 Phantom010

Phantom010

  • Members
  • 1,022 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cyberspace
  • Local time:11:48 PM

Posted 10 April 2018 - 06:14 PM

Is it the same if Chrome is in Incognito mode?


Edited by Phantom010, 10 April 2018 - 06:20 PM.


#7 pcpunk

pcpunk
  • Topic Starter

  • Members
  • 6,096 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:11:48 PM

Posted 10 April 2018 - 06:56 PM

Good idea Phantom010, yes it is the same.  Must be something on my internet server and yahoo.com.  I use Comcast.


sBCcBvM.png

Created by Mike_Walsh

 

KDE, Ruler of all Distro's

eps2.4_m4ster-s1ave.aes_pcpunk_leavemehere

 


#8 pcpunk

pcpunk
  • Topic Starter

  • Members
  • 6,096 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:11:48 PM

Posted 16 April 2018 - 12:57 PM

I Rebooted my Router and that seems to have fixed the issue.  Though Yahoo is getting worse daily IMO.  Very heavy page to load and scroll.


sBCcBvM.png

Created by Mike_Walsh

 

KDE, Ruler of all Distro's

eps2.4_m4ster-s1ave.aes_pcpunk_leavemehere

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users