Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

- Windows 7 wont play sound. Help


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 thriftyarek888

thriftyarek888

  • Members
  • 49 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:53 AM

Posted 03 March 2018 - 04:55 PM

Hi I am using win 7 pro. Just reinstalled, formated on C. All updated downloaded. Sound was fine before. Now after update nothing! WHat to do?


Smartfit888 every day good exercises!

 

Current campaign: https://www.gofundme.com/Arek888


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JohnC_21

JohnC_21

  • Members
  • 24,294 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:53 AM

Posted 03 March 2018 - 05:08 PM

Make and model of the computer. I assume you have Windows 7 64bit. Is there a yellow exclamation mark in Device Manager under the Sound category? 

 

Do you have a speaker icon in the system tray? Right click, select Playback devices. Make sure there is a green checkmark next to Speakers.



#3 mikey11

mikey11

  • Members
  • 1,488 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Psychiatric Ward @ Beelitz-Heilstatten Hospital, Beelitz, Germany
  • Local time:08:53 AM

Posted 03 March 2018 - 05:15 PM

you need to load audio drivers



#4 thriftyarek888

thriftyarek888
  • Topic Starter

  • Members
  • 49 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:53 AM

Posted 03 March 2018 - 09:37 PM

Thanks John got that working thanks to you.


Smartfit888 every day good exercises!

 

Current campaign: https://www.gofundme.com/Arek888


#5 JohnC_21

JohnC_21

  • Members
  • 24,294 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:53 AM

Posted 03 March 2018 - 09:41 PM

Your Welcome,

Would you please give further details. Was it the setting in the system tray or did you install a driver per mikey's post?



#6 thriftyarek888

thriftyarek888
  • Topic Starter

  • Members
  • 49 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:53 AM

Posted 18 March 2018 - 04:04 PM

Your Welcome,

Would you please give further details. Was it the setting in the system tray or did you install a driver per mikey's post?

Had to install original driver...


Smartfit888 every day good exercises!

 

Current campaign: https://www.gofundme.com/Arek888





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users