Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Keepsake, By The Adventure Company


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 What The Who

What The Who

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Madison, WI
  • Local time:11:46 AM

Posted 02 October 2006 - 05:20 AM

Hey all, hopefully this is just a small problem. I have this game called Keepsake, and it runs fine, no problems at all... until I exit the game. When I go to the menu and click Quit, the game exits and the computer reboots befor I even get back to the desktop. All my other games work fine, no problems. This only happens when I play Keepsake. I went online and downloaded a patch (version 1.6), but that did nothing to help me. Any ideas or suggestions are most appreciated.

What The Who
"If it doesn't make sense... It's probably true."

- Arlo Guthrie

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 What The Who

What The Who
  • Topic Starter

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Madison, WI
  • Local time:11:46 AM

Posted 06 October 2006 - 03:27 AM

Hmmm.. Either I'm the only one with this problem or I'm the only one playing Keepsake. :thumbsup:
"If it doesn't make sense... It's probably true."

- Arlo Guthrie

#3 Wildabeast

Wildabeast

    Bleeping Lurker...


  • Members
  • 1,260 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nebraska, USA
  • Local time:12:46 PM

Posted 06 October 2006 - 05:07 AM

Sorry, never heard of it....
"The nine most feared words in the english language, 'I'm from the government, and I'm here to help'..."
Ronald Reagan

#4 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,640 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:46 PM

Posted 06 October 2006 - 10:37 AM

Try updating your video driver. See if that helps.

#5 What The Who

What The Who
  • Topic Starter

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Madison, WI
  • Local time:11:46 AM

Posted 07 October 2006 - 08:51 PM

Video driver is up to date. This is weird and confusing. I can't understand why this would happen only on this game.
"If it doesn't make sense... It's probably true."

- Arlo Guthrie

#6 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,640 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:46 PM

Posted 08 October 2006 - 06:30 PM

Agree its strange..what happens if you try it with a different resolution?

#7 What The Who

What The Who
  • Topic Starter

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Madison, WI
  • Local time:11:46 AM

Posted 08 October 2006 - 08:23 PM

Funny how we forget to try the simplest things some times.. I'll try that and get back to you.
"If it doesn't make sense... It's probably true."

- Arlo Guthrie

#8 What The Who

What The Who
  • Topic Starter

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Madison, WI
  • Local time:11:46 AM

Posted 11 October 2006 - 01:31 PM

Alas, there is no resolution option. I did get this error message when starting up the game once...

s:\wicked\libws\include\wsl\sltcl1.h(138):

TCL slang found an error: Error message: invalid command name.

followed by 34 lines of question marks.

..and the plot thickens...

Edited by What The Who, 11 October 2006 - 01:33 PM.

"If it doesn't make sense... It's probably true."

- Arlo Guthrie

#9 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,640 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:46 PM

Posted 12 October 2006 - 08:39 PM

How about your normal windows resolution? If you change to a lower setting and try the game is it still doing it?

#10 What The Who

What The Who
  • Topic Starter

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Madison, WI
  • Local time:11:46 AM

Posted 12 October 2006 - 09:29 PM

My res is usually at 1600x1200. The game runs at 1024x768, I've tried switching my res to every other size option, all to no avail. But now I can't even start the game. I click the program and I get;

\wicked\keepsake\src\lib\config.cpp(87):
TCL slang found an error in file config.tcl
Error message: Invalid Command name
followed by 2 rows of question marks then "Line number 29"

when I click OK in that message, I get this one..

*unhandled exception:
*Address: 00B0C105, Flags: 0 Exception Record: 00000000
*Code: The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
*Operation: read, address: 12
(0):keepsake.dll at Get Glyph Instance ()
(0):keepsake.dll at Get Glyph Instance ()
(0):keepsake.dll at Get Glyph Instance ()
(0):keepsake.exe at iGlyph::operator = ()
(0):keepsake.exe at iGlyph::operator = ()
(0):kernel32.dll at Register Wait For Input Idle()

:thumbsup: I'm lost.
"If it doesn't make sense... It's probably true."

- Arlo Guthrie

#11 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,640 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:46 PM

Posted 13 October 2006 - 09:39 AM

Me too..i would advise you contact the company. Maybe this is a kn own problem.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users