Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Online Lag-Spikes


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jspano

jspano

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 18 February 2018 - 12:07 PM

So I bought a new computer: https://support.hp.com/us-en/document/c05577988

Everything works great except I am constantly rubberbanding every 1-2 seconds in all online games. This happens with low or high ping, ranging 20-500. I also download much faster than usual, my internet downloads 1mb/s but I'm sometimes getting 4mb/s and load youtube videos very fast. No other computer or device on this connection has ever faced this problem. Also, I am wired with the same ethernet as my previous pc which had no problems. Posting here was a last resort for me as I've searched for days disabling and enabling things, restarting the pc, doing whatever I can, Please help, thank you.

EDIT: 0% packet loss, just tested.

EDIT again: Basically, it's like watching the seconds hand on a clock, and every little move is a frame skip.



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users