Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


New Issues Since Last Update. Please Help

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Angel White

Angel White

  • Members
  • 52 posts
  • Gender:Female
  • Location:Arizona Bay
  • Local time:08:32 AM

Posted 08 January 2018 - 06:22 PM

Hi, so here i am again with some more issues.
I have had windows 10 for about 6 months, and about until about a month ago.. everything seemed smooth. The computer is about 4 years old.


The first thing was issues with word pad not opening a link. like when you save a link in word pad  and it fails to open the link and gives me a popup message that says it may be broken or i'm unable to access:


WordPad was unable to open URL. Check the URL and try again. If you continue to see this problem, might not have access to the URL.


I frequently use word pad to save notes and little bits of information here and there, as well as important links i use for like reference... But just the last month or so, it just gives the message and fails to open. I know i have access. Some of it is just a YouTube video. When i researched this problem, it said to do something with the registry entry or whatever, i'm not doing that lol.
the other issue... sometimes when trying to preview a photo in my downloads or documents, the popup preview is blank instead of showing the photo. It takes me a few minutes to cancel or X it out.. Then it also gives a message or actually a failed attempt error thing. This doesn't always happen, but has become more frequent.  Not sure if its just a laggy computer or if there are some issues with the registry. But seems to be since last update..



Also another issue, i actually already made a topic for , no one replied so i think it must be in the wrong section https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/666484/game-will-not-play-after-installing-just-getting-message/?p=4408994, (sorry). this problem has been an issue since i installed the game, but it's kinda annoying and i would like to resolve it as well, but i think these other things would be more important to take care of first.


Please let me know if i need to make a separate topic for each of these issues.


 HP Pavilion with Windows 10

 Chrome OS 64 bit DeskTop 4 gb



Thanku for any help.

Edited by Angel White, 08 January 2018 - 06:28 PM.

BC AdBot (Login to Remove)



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users